HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenenAANBIEDINGEN
Veilig online betalen
WIHA Tools voor de professional

Pagina's

Diamant komschijf
Diamant Komschijven. Komschijven worden gebruikt voor het schuren, slijpen en egaliseren van steenachtige ondergronden. Komschijven zijn in verschillende soorten en maten leverbaar. Komschijven worden vaak gebruikt om beton te schuren en te egaliseren, lijmresten te verwijderen van asbest bijvoorbeeld. Voor informatie en prijzen klik hier.​         ..
Diamant dozenboor diameter 82mm
Diamant dozenboor worden gebruikt voor het boren in steenachtige ondergronden. Door middel van een adapter wordt de dozenboor bevestigd aan een boor, deze adapters worden geleverd in 6-kant aansluiting of een SDS+ aansluiting. De dozenboren worden geleverd met zijsleuven of achteraansluiting. De achter aansluiting wordt gebruikt voor stofaansluiting (DAS systeem) hierbij wordt een speciale aansluiting op de achterkant van de dozenboor bevestigd en hierop kan dan een bouw stofzuiger aangesloten worden.​ Bij de dozenboren met zij sleuven worden vaak gebruikt met een adapter SDS+ of een 6-k..
Bekistingsboren
Een bekistingsboor is een lange boor die gebruikt wordt om diepe gaten te boren in hardhout en in zachthout. De lengte van de bekistingsboor kan 400mm, 600mm of 800mm zijn. De diameter van de bekistingsboren zijn van de lengte 400mm en 600mm: 6mm t/m 22mm en van de lengte 800mm: 8mm t/m 22mm. Voor bekistingsboor met een lengte van 400mm klik hier: bekistingsboor 400mm Voor bekistingsboor met een lengte van 600mm klik hier: bekistingsboor 600mm Voor bekistingsboor met een lengte van 800mm klik hier: bekistingsboor 800mm   De bekistingsboor wordt veel gebruikt bij het m..